Казахстански учен: Котките са шпиони на извънземни

Public Domain

Казахстанският биолог Тимур Байсалов е на мнение, че населението на Земята се явява „опитно зайче“ за неземни цивилизации, пише Новости Казахстана.

Въпросният учен вече 30 години изследва тази тематика. Той казва, че много хора дори не подозират за тайните на Земята и ролята на човека. По думите на казахстанеца това е много сложна тема, изискваща задълбочено изучаване.

„Теорията за това, че котките са „видеокамери“ на извънземни, не е моя. Тя е добре описана в книгите на Лобсанг Рампа преди много години книгите му са отпечатани в милионни тиражи. Аз имам продължение на тази история, но това вече не е толкова безобидна информация.

Продължението е доста страшно. Не мисля, че някой би искал да го научи. Като цяло не бих искал да продължавам темата на страницата си във Фейсбук, просто симулирам своите приятели да четат, да мислят, да анализират“, казва биологът.

– Тоест вие смятате, че извънземните ни следят чрез обикновените котки?

– Тибетските лами пишат, че нашите „градинари“ специално са отгледали порода малки котки, за да ни следят, те са им дали своите очи… При котките те са нещо от рода на телевизионни камери. Лично аз правя извод, че въпросните „градинари“ се явяват рептилии, което принципно се съгласува с легендите. Тибетците „градинари“ наричат извънземната цивилизация, която ни отглежда на Земята, като градина.

– Какво имате предвид?

– Ние сме храна за извънземните. Те постоянно ни изяждат… войните например, убийствата, епидемиите. Аз така разбрах, че за тибетските монаси това далеч не е легенда, а истинско знание. Те впрочем дори общуват с котките на телепатично ниво.

– Някак е трудно да се повярва в това…

– Не сте ли забелязвали какви необичайни очи имат котките? Интересно е, че при всички големи котки, включително рис, зениците са кръгли, а малките котки имат разтеглени зеници, като на змии. Защо се е получило така?

Освен това котките имат още една интересна особеност: случва се котката изведнъж да замре и да стои неподвижно, като в същото време гледа внимателно някъде, понякога гледа втренчено точно в теб. В този момент дори силни викове не я притесняват особено… Какво е това? Може би в този момент протича транслация?

– А къде са самите извънземни? От Космоса ли ни наблюдават?

– Те отдавна живеят сред хората. Ние ги познаваме, това са много известни хора.

– Самите те знаят ли кои са всъщност?

– Да, те прекрасно знаят това.

– Сред казахстанските чиновници има ли извънземни?

– Не, сред тях няма.

Дали е така, или не, става ясно, че наскоро уфолозите са открили в Казахстан мястото на първия контакт с пришълци.

С други думи, уникалната лилава планина Акжар в Казахстан е мястото на първия контакт на номадите с извънземни, пише изданието Экспресс К.

Акжар, КазахстанВаровиковите хълмове на Акжар се намират недалече от Улитау. Снимката на това място е на фотографа Иля Афанасиев. По време на тенгрианското езичество планината Акжар е била смятана за свещено място. Според древна тюркска легенда от върховете към смъртните се спускали синовете на боговете.

Та както смятат уфолозите от известната руска група „Космопоиск“, по-скоро именно тук се е състоял един от първите палеоконтакти в историята, тоест среща на древните хора с извънземни.

От друга страна, пък лично иранският транспортен министър Казем Финджан (Kazem Finjan) наскоро заяви, че шумерите са построили първия космодрум в света в Ирак 5000 години преди новата ера. От него те изследвали Космоса и дори открили Плутон много преди Клайд Томбо да установи неговото съществуване през 1930 година.

И така, не е ясно кой е по-древен, а ние, съвременните земляни, бяхме предупредени от известния физик теоретик Стивън Хокинг да се пазим от контакти с извънземни цивилизации. А дали е прав Хокинг?