Звездата на апокалипсиса

Снимка на спътника SOHO, 3.11.2015 г.

В много региони на Земята има редица изображения на необичаен небесен обект (кръст слънце), вероятно сближил се с нашата планета в далечното минало и предизвикал катаклизми на Земята.

Обикновено тази звезда е рисувана във вид на кръст.

Ето някои скални рисунки и петроглифи с изображения на кръста слънце.

петроглиф на долменПетроглиф на долмен близо до Адигея

Кръстът слънце на стената на долмена изглежда по-голям от нашето светило, тъй като се намира по-близо до нашата планета. Възможно е долмените да са строени като убежища от катаклизми, предизвикани от сближаването на звездата със Земята.

В планините на Армения има огромно количество скални рисунки, които изобразяват карти на звездното небе, соларни знаци и други необичайни явления на небосвода. В изследването „Наскални изображения в Гегамските планини“ (автори Мартиросян и Исраелян) са публикувани многобройни петроглифи с рисунки на различни събития от древния свят.

Има и много рисунки на кръста слънце (в левия горен ъгъл) на фона на съзвездията Козирог, Голяма и Малка мечка. Отдолу са изобразени контури на планина и рисунки на животни.

наскална рисункаНаскална рисунка, Армения, Ухтасар. Кръстът звезда на фона на планина. Вдясно са съзвездие Козирог и Голяма мечка.

петроглифПетроглиф, Армения, Ухтасар.

Кръстът звезда (горе) и Слънцето. Съединение между звездите – гигантски протуберанс, който възниква при максималното сближаване между Слънцето и звездата. Отдолу е изобразен газово-праховият облак, останал след това „небесно сражение“.

На един от петроглифите има изображнеие на Земята и хората на нейната повърхност. До нашата планета са изобразени дясна свастика и кръст, обозначаващ въртене в различни посоки. Посоката на въртене (дясна или лява) зависи от това, дали се отдалечава или приближава звездата към наблюдателя.

свастикаИзображенията на кръста звезда във вид на свастика са много. Например така изглеждат някои от тях.

Слънцето на мъртвите, Дагестан„Слънцето на мъртвите“. Дагестан.

свастика на шумеритеСвастика на шумерите. В центъра е кръстът слънце.

ТибетТибет. Възстановка на рисунка на повърхността на земята. Кръстът слънце и нашето светило. С точки са обозначени 4 от най-големите спътници на звездата спътник.

петроглифКръст слънце, Валкамоника, Италия.

Сложно слънце„Сложно слънце“. Петроглиф. Горна Шория, Алтай.

Вероятно така е изглеждала звездата при сближаване със Земята. Външният кръг е короната на звездата, отвътре е кръстът слънце.

бързовъртяща се звезда кръстБързовъртящ се кръст звезда. Петроглиф, музеят в Паскоу, щата Вашингтон.

ВенецуелаВенецуела. Възпроизведена наскална рисунка. Кръстът звезда. Рисунката вдясно – преминаване на звезда (обект с опашка като на комета) до Слънцето. Спиралата вероятно е движението на звездата по спирална траектория в резултат на взаимодействието на магнитните полета на звездата и нашето светило.

скална рисункаКръст слънце, скална рисунка, САЩ.

петроглифПетроглиф, щата Аризона. Слънцето и кръстът слънце.

петроглифПетроглиф, Калифорния. Кръст звезда и газов облак (обикновено така нашите древни предци са рисували облака, оставащ след преминаването на звездата до Слънцето). Вдясно вероятно е нашето Слънце.

петроглифПетроглиф, Калифорния. Кръст слънце.

кръстът слънцеКръст слънце. Възпроизвеждане на скална рисунка, Борнхолм, Дания.

кръстът звездаКръстът звезда и нейните 4 спътника. Мексико.

петроглиф звездаПетроглиф, Невада, САЩ. Кръст звезда.

ЩеглецКръст слънце, камъкът Щеглец, Новгородска област, Русия.

кръстът звезда и СлънцетоКръстът звезда и Слънцето. Преточване на вещество от Слънцето към звездата. Петроглиф, Невада.

кръст слънцеКръст слънце и неговото отражение във вода. Петроглиф, Скандинавия.

наскална рисункаСлънцето и звездата кръст. Наскална рисунка, Калифорния.

В някои предсказания на пророци се говори, че по време на поредната поява на звездата до нашата планета тя ще изглежда като огнен кръст.

–––––-

*Материалът е публикуван информативно като любопитна хипотеза, тъй като в него отсъства изследователски материал.

Източник